ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βέλγιο ή Αγγλία; 0% γκανιότα και άπειρες αγορές στην Stoiximan!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και τον μικρό τελικό του Μουντιάλ με άπειρες αγορές για να πάτε ταμείο!

Πολλοί περίμεναν πως αυτός θα είναι ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης, αλλά εν τέλει το ζευγάρι Βέλγιο-Αγγλία θα αναμετρηθεί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και τον μικρό τελικό του Μουντιάλ με άπειρες αγορές για να πάτε ταμείο!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Και, όπως πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις και στα μεγάλα παιχνίδια 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη του Βελγίου δίνει 2.25, η ισοπαλία 3.80 και η νίκη της Αγγλίας 3.40. Ποια ομάδα θα πάρει τελικά την τρίτη θέση; Στο 1.65 η απόδοση του Βελγίου, στο 2.25 η απόδοση της Αγγλίας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσει το Βέλγιο στην κανονική διάρκεια, η απόδοση είναι 2.17, αν βλέπετε νίκη της Αγγλίας στην παράταση, ποντάρετε στο 13.00.

Το over 3.5 γκολ δίνει 2.55, το under 1.5 γκολ δίνει 4.45 και το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.25. Στο 1.50 το GG, στο 2.45 το NG! Νίκη του Βελγίου και στα δύο ημίχρονα δίνει 6.50, ενώ γκολ της Αγγλίας και στα δύο ημίχρονα δίνει 3.60. Σε ποιο ημίχρονο θα μπουν περισσότερα γκολ; Στο πρώτο 3.05, στο δεύτερο 1.90.

Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ στον μικρό τελικό; Στο 4.50 η απόδοση του Λουκάκου, στο 4.75 του Κέιν, στο 7.50 του Αζάρ, στο 8.00 του Ράσφορντ. Γκολ του Ντε Μπρόινε με προσπάθεια εκτός περιοχής δίνει 9.00, ενώ γκολ του Κέιν με κεφαλιά δίνει 6.50. Γκολ του Καράσκο στο δεύτερο ημίχρονο έχει απόδοση 12.00. Γκολ-φάουλ του Αζάρ δίνει 18.00, ενώ γκολ-φάουλ του Τρίπιερ έχει απόδοση 20.00.

Αναλυτικά όλες οι αποδόσεις για το παιχνίδι εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ επιλογές που προσφέρει η Stoiximan σε όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που θα ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
X