ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Χάνει Βιβτσαρένκο ενόψει ΠΑΟΚ η Ντινάμο Κιέβου

Ο αριστερός μπακ της Ντινάμο Κιέβου, Κονσταντίν Βιβτσαρένκο, τραυματίστηκε στο γόνατο, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και έτσι θα απουσιάσει από τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πλήγμα της τελευταίας στιγμής για την Ντιναμό Κιέβου, με φόντο τις δύο αναμετρήσεις της με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του φετινού Europa League.

Και αυτό γιατί ο Κονσταντίν Βιβτσαρένκο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, στη ρεβάνς της ουκρανικής ομάδας με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, με τον Ντούμπιντσακ να αποτελεί πλέον τον μοναδικό διαθέσιμο αριστερό μπακ.

Έτσι, ο 24χρονος ακραίος αμυντικός θα κληθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες μέρες, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται δεδομένα για τις δύο αναμετρήσεις με τον «δικέφαλο του Βορρά»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιβτσαρένκο έκανε πέρυσι 29 συμμετοχές, ενώ φέτος πέρασε ως αλλαγή στον επαναληπτικό της Ρουμανίας.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση