
Η Μπόντο/Γκλιμτ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, έχοντας φτάσει ως τα ημιτελικά του Europa League και έγινε η πρώτη ομάδα από τη Νορβηγία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.
Ωστόσο, στο πρώτο ματς απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο, η Μπόντο θα έχει ορισμένες κομβικές απουσίες να αντιμετωπίσει και το έργο της γίνεται δυσκολότερο. Οι απουσίες της νορβηγικής ομάδας έρχονται λόγω κακής συνεννόησης και εξαιτίας ενός τραγικού λάθους στο οποίο υπέπεσε το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση.
Κανείς, λοιπόν, στη νορβηγική ομάδα δεν γνώριζε πως οι τιμωρίες των ποδοσφαιριστών μεταφέρονται και στα ημιτελικά. Κάπως έτσι, δεν δόθηκε η οδηγίες σε παίκτες που αν δέχονταν μία κίτρινη κάρτα στη ρεβάνς με τη Λάτσιο να προσέχουν. Αποτέλεσμα αυτού να συμπληρώσουν από τρεις κίτρινες τόσο ο αρχηγός Μπεργκ, όσο και ο έτερος χαφ, Έβιεν. Οι ποινές, από τη στιγμή που συμπλήρωσαν κάρτες, μεταφέρονται κανονικά στον πρώτο αγώνα με την Τότεναμ και οι δυο τους θα λείψουν. Όπως επίσης και ο Χέλμερσεν που αποβλήθηκε στο Ολίμπικο.
«Ανησυχούν πραγματικά για τον πρώτο αγώνα», δήλωσε Νορβηγός δημοσιογράφος, ο οποίος περιέγραψε πως η χαρά της πρόκρισης στα ημιτελικά μετριάστηκε στα αποδυτήρια μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές δεν θα αγωνιστούν στο Λονδίνο!
«Νομίζω ότι στην ομάδα σκέφτονταν ότι ίσως ακόμη και με μια ήττα με 2-0 ή 3-1 σκορ θα ήταν εντάξει, ώστε να περάσει στη ρεβάνς η Μπόντο/Γκλιμτ, αλλά τώρα ανησυχούν ότι μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα», πρόσθεσε ο Γιόνας Μπεργκ-Γιόνσεν.
Μέσα σε όλα τα προβλήματα έρχεται να προστεθεί η απουσία του του Μπιόρτφουτ λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπλόμπεργκ! Ο Κίετιλ Κνούτσεν καλείται να βγάλει λαγούς από το καπέλο, πλέον, αφού οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από τον πάγκο είναι χαμηλότερης ποιότητας και οι απόντες έχουν κομβική παρουσία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr