ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο: «Δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω στη Ρόμα»

Oι δηλώσεις του προπονητή της Ρόμα

Πιο αβέβαιο από ποτέ πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο! Τη στιγμή που τα σενάρια τον θέλουν να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Πορτογάλος αρνήθηκε να δεσμευτεί στη Ρόμα και παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Πάω σε διακοπές τη Δευτέρα. Αν έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε πριν από τη Δευτέρα, θα το κάνουμε. Αν όχι τότε θα πάω διακοπές και μετά θα δούμε. Πρέπει να παλέψω για αυτούς τους παίκτες, οπότε αντικειμενικά δεν μπορώ να πω ότι θα μείνω» απάντησε αρχικά σε ερώτηση για το μέλλον του, προτού συνεχίσει:

«Είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος. Είπα στους ιδιοκτήτες πριν από μερικούς μήνες ότι αν είχα επαφή με άλλες ομάδες, θα ήταν οι πρώτοι που θα το μάθαιναν. Είμαι πάντα ευθύς και ειλικρινής.

Μίλησα με το κλαμπ τον Δεκέμβριο όταν μιλούσα την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Δεν είχα επαφή με κανέναν σύλλογο από τότε. Έχω ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό μου και αυτή είναι η κατάσταση» ήταν τα λόγια του μετά τον χαμένο τελικό του Europa League.

Πηγή: Gazzetta.gr

Europa League: Τελευταία Ενημέρωση