
Παραλίγο τραγωδία στο «Ροαζόν» όταν ένα κιγκλίδωμα στο πέταλο κατέρρευσε και παρέσυρε δεκάδες θεατές που πανηγύριζαν το 1-0 τη Ρεν επί της Λέστερ για το Europa Conference League.
Μία πολύ τρομακτική στιγμή εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Ρεν με τη Λέστερ για το Europa Conference League. Ο Μπενζαμέν Μπουριζό σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό και πανηγύρισε μπροστά στο πέταλο μαζί με φιλάθλους της γαλλικής ομάδας, ωστόσο ένα από τα κιγκλιδώματα δεν άντεξε.
Η σιδερένια κατασκευή υποχώρησε υπό το βάρος των σωμάτων και κατέρρευσε, παρασέρνοντας δεκάδες φιλάθλους.
Ο αγώνας διεκόπη για λίγα λεπτά, όμως δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός και τελικά συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Δείτε το βίντεο:
Bit scary when the barriers collapsed when Rennais scored. Bloody hell. #RenLei @staderennais @LCFC #lcfc @btsportfootball pic.twitter.com/oYgXLgnoYD
— Robert Coe (@RobertACoe) March 17, 2022