ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σακκάς: «Είμαι υπέρ στην αύξηση των ομάδων»

Εξέφρασε τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο μας…

Ο πρόπονητής της Αλκής μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για την Εθνική ομάδα και το μέλλον του Κύπριου ποδοσφαιριστή. Διαβάστε αναλυτικά…

Ο προπονητής της Αλκής μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0 για την Εθνική ομάδα και το μέλλον του Κύπριου ποδοσφαιριστή. Διαβάστε αναλυτικά…

Για το αποψινό παιχνίδι:

« Το Βέλγιο είναι μια εντυπωσιακή ομάδα που έχει πετύχει 34 γκολ και δέχτηκε μόλις 2. Ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Από την δική μας πλευρά είναι δύσκολος αγώνας, ελπίζουμε σε μια καλή παρουσία».

Για το γεγονός ότι ίσως αγωνιστεί με παγκίτες:

«Το επίπεδο αυτών των παικτών είναι πολύ πιο ψηλό από το δικό μας, είτε βασικοί είτε παγκίτες. Είναι εξαιρετικοί και θα έχουν κίνητρο να παίξουν ακόμη καλύτερα».

Για το τι περιμένει να δει:

«Θα περιμένουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα κριθεί από το πόσο θα κρατήσουμε το μηδέν και την διάρκεια. Αν μπούμε με κλειστές γραμμές ίσως κάτι πετύχουμε στην αντεπίθεση»

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα όσα είδε:

«Εγώ περίμενα κάτι καλύτερο από την Εθνική σε εμφανίσεις αλλά και βαθμολογική συγκομιδή. Χάνουμε πολλά πρώτα ημίχρονα και κάποιες φορές θα είναι αργά. Πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί σε κάποια παιχνίδια».

Για τον Μπεν Σιμόν:

«Οι αρμόδιοι θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν. Να τελειώσει το παιχνίδι και οι αρμόδιοι είναι οι κατάλληλοι για να πάρουν τις αποφάσεις. Υπάρχει ταλέντο και νέοι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στην Εθνική. Πρέπει να βάλουμε στόχους και πίεση. Δεν μπορούμε σε κάθε διοργάνωση να λέμε ότι κάνουμε νέα ομάδα. Πρέπει να ζητούμε κάτι παραπάνω. Αν εξαιρέσουμε το Βέλγιο και τη Ρωσία τις υπόλοιπες μπορούσαμε να τις χτυπήσουμε»

Για το μέλλον του Κύπριου ποδοσφαιριστή:

« Πρέπει η ΚΟΠ να αποφασίσει με τα σωματεία τι θέλει. Εάν θέλουμε καλή Εθνική ομάδα πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα. Να μπαίνουν περισσότεροι Κύπριοι στις ομάδες, να έχουν πίστωση στις ομάδες τους. Να βρούμε την μέση λύση. Να βρεθούν ομάδες που θα ρισκάρουν. Προσπαθούμε να κάνουμε πρωταθλήματα με έντονο ανταγωνισμό αλλά αυτό ίσως να μην είναι το καλύτερο. Η ΚΟΠ πρέπει να δώσει κίνητρα. Αν οι ομάδες γίνουν 10 θα λιγοστέψουν περισσότερο οι Κύπριοι, στο τέλος δεν θα παίζει κανένας. Είμαι υπέρ στην αύξηση των ομάδων για να αγωνίζονται οι Κύπριοι.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

EURO 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X