ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος FFF για την αναβολή του Euro: «Σοφή και ρεαλιστική απόφαση από την UEFA»

Ήταν η ενδεδειγμένη απόφαση

Για σοφή και ρεαλιστική κίνηση της UEFA, έκανε λόγο ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ, σχολιάζοντας την αναβολή του Euro.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της FFF:

«Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της UEFA να αναβάλει το Euro 2020, από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου 2021 και να προσαρμόσει ανάλογα τις μορφές των ευρωπαϊκών αγώνων.

Οι διεθνείς αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων των δύο αγώνων της γαλλικής ομάδας στις 27 και 31 Μαρτίου στο ‘Stade de France’ , λογικά θα αναβληθούν μέχρι τον Ιούνιο.

Αυτή η σοφή και ρεαλιστική απόφαση της UEFA καθιστά δυνατή την πλήρη αφοσίωση στην επείγουσα προτεραιότητα της συλλογικής δράσης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, επιτρέποντας παράλληλα να σταματήσει το εθνικό επαγγελματικό και ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που θα μπορούσε να παραταθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Όλες οι επιλογές θα μελετηθούν για να είναι αποδοτικές όταν είναι δυνατή η συνέχιση των δραστηριοτήτων. Η μόνη μέριμνα της FFF είναι να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις, φέρνοντας μαζί όλους τους παίκτες στο ποδόσφαιρο, να σέβονται στο μέγιστο τον αθλητισμό και να περιορίζουν τον αντίκτυπο σε αυτή την κρίση. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι ενωμένος, υπεύθυνος και υποδειγματικός».

www.sport-fm.gr

EURO 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X