ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Η κίνηση του Κριστιάνο έφερε απώλειες 4 δισ. ευρώ στην Coca-Cola!

Τάραξε τα διεθνή χρηματιστήρια ο Πορτογάλος

24sports team

info@24sports.com.cy

H κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αντικαταστήσει τα δύο μπουκάλια από το γνωστό αναψυκτικό με ένα μπουκάλι νερό στην συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Ουγγαρία (δες ΕΔΩ) τάραξε τα διεθνή χρηματιστήρια!

Ό,τι αγγίζει, γίνεται χρυσός. Κάθε του κίνηση έχει το εμπορικό της αποτύπωμα. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην μετοχή της Coca-Cola δεν θα του το συγχωρέσει ποτέ η εταιρία κολοσσός!

Ο Πορτογάλος είναι γνωστό ότι απεχθάνεται τα αναψυκτικά με ζάχαρη και οτιδήποτε δεν συνάδει με τον απόλυτα υγιεινό τρόπο διατροφής του. Η κίνηση του να αντικαταστήσει τα δύο μπουκάλια με το γνωστό ανθρακούχο αναψυκτικό και να βάλει στην θέση τους ένα μπουκάλι νερό, ερμηνεύτηκε με απίστευτο τρόπο από τις αγορές και μεταφράστηκε σε ασύλληπτη χασούρα για την μετοχή της εταιρίας!

Αυτή άνοιξε στα 56,1 δολάρια, όμως λίγο αργότερα, μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε αυτή την περίφημη χειρονομία, η αξία της μετοχής έπεσε κατά 1,6% και πήγε στα 55,22 δολάρια!

Πως μεταφράζεται αυτό; Από τα 242 δις δολάρια που αποτιμάται η συνολικά αξία της εταιρίας, μέσα σε ένα απόγευμα αυτή έπεσε στα 238, τουτέστιν χασούρα τεσσάρων δισ. δολαρίων!

Πηγή: sdna.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

EUROVIRAL: Τελευταία Ενημέρωση