ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Σοκ: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Έρικσεν, προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη!

Σοκαριστικές στιγμές στο Δανία-Φινλανδία,

Σοκαριστική στιγμή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο Δανία-Φινλανδία! Σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο! Οι ποδοσφαιριστές που ήταν γύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο που μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί κρατούσαν τα μαλλιά τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι. Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του!

Το χρονικό: 

Περίπου στο 40 του αγώνα, ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε αναίσθητος στο έδαφος χωρίς κανένα παίκτη κοντά του. Ήταν στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ και όπως φαίνεται στο βίντεο έχασε τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έτρεξαν πάνω του και φώναξαν άμεσα τα ιατρικά τιμ να έρθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού ήρθαν οι πρώτες βοήθειες φάνηκε ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία για τον επαναφέρουν με συμπιέσεις στο στήθος.

Η διαδικασία αυτή συνεχίστηκε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι που μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και με τους παίκτες να κρατούν κουβέρτες για να μην φαίνεται τι συμβαίνει.

Αργότερα η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάσταση στην υγεία του είναι σταθερή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TEAMS: Τελευταία Ενημέρωση