ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεκαέξι ομάδες έκλεισαν θέση για τα τελικά

Δείτε ποιες ομάδες έχουν ήδη προκριθεί και ποια είναι τα σενάρια για τα άλλα εισιτήρια

Ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro και ήδη 16 από τις 24 ομάδες της τελικής φάσης, είναι γνωστές. Άλλα τέσσερα εισιτήρια θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική και άλλα τόσα από τα πλέι οφς του NationsLeague.

Οι «σίγουρες»

Ήδη έχουν περάσει στο Euro, 16 ομάδες. Ο λόγος για τις: Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Τουρκία, Γαλλία, Αγγλία, Τσεχία, Σουηδία, Φινλανδία, Κροατία και Αυστρία.

Στην αναμονή..

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις όμιλοι στους οποίου έχουν μείνει ακόμη τέσσερα εισιτήρια. Στο 2ο όμιλο η Πορτογαλία βρίσκεται στη 2η θέση και με νίκη κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο θα καθαρίσει. Η Σερβία την ίδια ώρα θα αγωνίζεται με την Ουκρανία και θα ελπίζει σε κάποιο στραβοπάτημα των Πορτογάλων.

Από εκεί και πέρα, στον 4ο όμιλο, η Δανία είναι πρώτη με 15 βαθμούς, ακολουθεί η Ελβετία με 14 και η Ιρλανδία έχει 12. Την τελευταία αγωνιστική η Ελβετία έχει να αντιμετωπίσει το αδύναμο Γιβραλτάρ οπότε λογικά θα κερδίσει και θα καθαρίσει, ενώ η Ιρλανδία φιλοξενεί τη Δανία και θέλει νίκη και μόνο νίκη.

Τέλος, στον 5ο όμιλο, η Ουγγαρία έχει 12 βαθμούς και η Ουαλία 11 με τις δυο τους να δίνουν αγώνα-τελικό την Τρίτη στο Κάρντιφ. Οι Ουαλοί θέλουν όνο η νίκη ενώ οι Ούγγροι πάνε για δύο αποτελέσματα.

Τα Playoffs

Από εκεί και πέρα στα playoffsτου NationsLeagueέχουν ήδη περάσει

Η Ισλανδία στο PathA.

Η Βοσνία στο PathB.

Η Σκωτία και η Νορβηγία στο PathC.

Και τέλος οι Γεωργία, Σκόπια, Κόσσοβο και Λευκορωσία στο PathD.

Από εκεί και πέρα, με την έως τώρα βαθμολογία στα Playoffsπάνε και οι: Ουαλία, Σλοβακία, Ιρλανδία, Β.Ίρλανδία, Σερβία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Ρουμανία.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

EURO 2020: Τελευταία Ενημέρωση

X