ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ύποπτα χειραγώγησης δύο παιχνίδια από τα προκριματικά του Conference League

Συναγερμός στην UEFA

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις τάξεις της UEFA, με δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του φετινού Conference League να χαρακτηρίζονται ύποπτα χειραγώγησης!

Όπως αποκάλυψε η «Athletic», οι αναμετρήσεις της αρμένικης Αλασκέρτ με την Άρσεναλ Τιβάτ από το Μαυροβούνιο (6-1 το τελικό σκορ) και της λετονικής RFS με την Μασεντονίγια (4-1) για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, συγκέντρωσαν ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού, με την UEFA να ανοίγει έρευνα.

«Σύμφωνα με τη μακροχρόνια πρακτική της, η UEFA απέχει από το να σχολιάζει έρευνες ή ακόμη και την ύπαρξη πιθανών ερευνών για υποτιθέμενους στημένους αγώνες, ώστε να μην θέτει σε κίνδυνο τις διαδικασίες έρευνας. Σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες κατά των στημένων αγώνων σε εθνικό επίπεδο, η UEFA παρέχει ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης στις εθνικές της ομοσπονδίες και, ειδικότερα, στο δίκτυο των Αξιωματικών Ακεραιότητας που διορίζονται σε κάθε εθνική ομοσπονδία», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Conference League: Τελευταία Ενημέρωση