ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρευνα από την UEFA για το Αλκμάαρ - Λέγκια

Η αστυνομία της Ολλανδίας είχε συλλάβει δύο παίκτες της Λέγκια Βαρσοβίας

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Αλκμάαρ με την Λέγκια Βαρσοβίας μπαίνουν στο μικροσκόπιο της UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία διέταξε έρευνα και περιμένει περισσότερες πληροφορίες, όπως επισημαίνει σε σχετική ενημέρωση.

«Σύμφωνα με το άρθρο 31 παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA, οι Επιθεωρητές Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA διορίστηκαν (6/10) για να διεξαγάγουν έρευνα σχετικά με περιστατικά που φέρεται να συνέβησαν μετά τον αγώνα της φάσης των ομίλων της UEFA Europa Conference League μεταξύ AZ Αλκμααρ και Λέγκια Βαρσοβίας στις 5 Οκτωβρίου 2023 στην Ολλανδία. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα γίνουν διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο», ανέφερε η UEFA στην ανακοίνωση αυτή.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία της Ολλανδίας συνέλαβε δύο παίκτες της Λέγκια Βαρσοβίας μετά το τέλος του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές τελικά να μένουν ελεύθεροι να επιστρέψουν στη χώρα χθες το βράδυ. Όπως αναφέρουν στην Ολλανδία οι τοπικές Αρχές οι δύο παίκτες κατηγορήθηκαν για τραυματισμό υπαλλήλων της Αλκμάαρ.

Οι παίκτες είναι οι Ράντοβαν Πάνκοφ και Τζόσουε, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία. Στα ολλανδικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι κλήθηκε ο Πολωνός πρέσβης από το υπουργείο εξωτερικών για να εξηγήσει τι συνέβη αλλά και για να του μεταφερθεί η δυσαρέσκεια για τα όσα έγιναν.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Conference League: Τελευταία Ενημέρωση