ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

UEFA: Σκέψεις για να μην γίνει ο τελικός στην Κωνσταντινούπολη!

Ήδη έγινε κρούση στη Λισαβόνα

Παίρνει τα μέτρα της η UEFA!

Η ανησυχία στις τάξεις της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη εξαιτίας των τουρκικών εκλογών είναι δεδομένη εδώ και καιρό και, πλέον, φαίνεται πως δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε αλλαγή έδρας!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, που αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, η UEFA εξετάζει σοβαρά πια το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του αγώνα, υπό τον φόβο για εισβολές και πολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, ανάλογα με την εξέλιξη των εκλογών. Μάλιστα, η τελευταία εξέλιξη είναι πως υπάρχει ανεπίσημη κρούση στην πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να μεταφερθεί ο τελικός στη Λισαβόνα!

Ο φετινός τελικός του Champions League, θυμίζουμε, είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου, αλλά στις 14 Μαΐου, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή, θα γίνουν και οι εκλογές στην Τουρκία, γεγονός, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αναμέτρηση. Ήδη, άλλωστε, η κατάσταση στη γειτονική μας χώρα είναι κάτι παραπάνω από έκρυθμη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τελικός στην Πόλη τείνει να γίνει… καταραμένος, αφού η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τη μεγάλη γιορτή εκτός Πόλης τόσο το 2020 όσο και το 2021!

Πηγή: sport-fm.gr

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση