ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertisement

UEFA: Μπλόκο στην πρόταση Βενγκέρ για το οφσάιντ

Η UEFA είναι αποφασισμένη να βάλει φρένο στην προτεινόμενη αλλαγή του κανονισμού του οφσάιντ

Η πρόταση του επικεφαλής ανάπτυξης ποδοσφαίρου της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ προβλέπει ότι ένας παίκτης θα θεωρείται οφσάιντ μόνο αν ολόκληρο το σώμα του βρίσκεται μπροστά από τον προτελευταίο αμυνόμενο, με στόχο ένα πιο επιθετικό και θεαματικό παιχνίδι. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η UEFA θεωρεί ότι η αλλαγή είναι υπερβολικά ριζική και ενδέχεται να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, αναγκάζοντας τις άμυνες να οπισθοχωρούν πιο βαθιά και μειώνοντας τελικά το θέαμα.

Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να στηρίξει τις τέσσερις βρετανικές ομοσπονδίες στη συνεδρίαση της IFAB, όπου και θα καταψηφιστεί η πρόταση.

Την ίδια στιγμή, η FIFA συνεχίζει να πιέζει για την έγκριση του νέου κανονισμού, με τον Ινφαντίνο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο μέλλον.

aek365.org

 

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση