ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

UEFA: Διατηρήθηκε η διαφορά από την Ελλάδα

Η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα στην Βιέννη και ισοπαλία της ΑΕΚ έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην Κύπρο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Κυπριακών ομάδων στα πρώτα παιχνίδια του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη μέσα στην Βιέννη και την ΑΕΚ να παίρνει ισοπαλία με την Γάνδη στην Λάρνακα.

H Κύπρος βρίσκεται στην 15η θέση στη βαθμολογία της UEFA με 24.375 πόντους στο ενεργητικό της, ενώ η Ελλάδα ακολουθεί στην 16η με 23.000.

Με αυτά τα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ Αθηνών και την ισοπαλία του Ατρόμητου, διατηρήθηκαν τα ίδια δεδομένα αναφορικά με την μάχη της Κύπρου με την Ελλάδα για την 15η θέση. Ο Άρης Θεσσαλονίκης, που ήταν ο τρίτος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Europa League έχασε στην Νορβηγία από την Μόλντε με 3-0.

Συνεπώς, η Κύπρος βρίσκεται στην 15η θέση στη βαθμολογία της UEFA με 24.375 πόντους στο ενεργητικό της, ενώ η Ελλάδα ακολουθεί στην 16η με 23.000. Οι ελληνικές ομάδες, ωστόσο, βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από τις κυπριακές, ενώ εμείς έχουμε 5 εκπροσώπους και η Κύπρος 4.

Υπενθυμίζουμε ότι η 15η θέση της UEFA βγάζει πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο τρίτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο τέταρτος και ο πέμπτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2.

Αντίθετα η 16η και 17η θέση βγάζει τέσσερις ομάδες. Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, Ο δεύτερος, ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League 2. Δεν θα έχουμε πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχουμε ομάδα και στο Europa League.

Δείτε τη βαθμολογία:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X