ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσέφεριν: «Μπαρτσελόνα και Λαπόρτα με απογοήτευσαν λιγότερο από όλους»

Έδωσε ελαφρυντικά στον Λαπόρτα για τη συμμετοχή της Μπαρτσελόνα στην European Super League

Μάλλον… βιάστηκε να μιλήσει ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το μικρό μερίδιο ευθύνης που φέρει ο Τζουάν Λαπόρτα και η Μπαρτσελόνα στη σύσταση της European Super League. Ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ξεκαθάρισε ότι οι Μπλαουγκράνα «με απογοήτευσαν λιγότερο από όλους» και στήριξε τη δήλωσή του στο διάστημα μόλις δύο μηνών που έχει αναλάβει πρόεδρος των Καταλανών ο Λαπόρτα και τις ελάχιστες επαφές που είχε μαζί του, σε αντίθεση με περιπτώσεις όπως οι Αντρέα Ανιέλι και Εντ Γούντγουορντ, τους οποίους και κατηγόρησε ως «ψεύτες».

Ωστόσο, ο Ισπανός παράγοντας δεν τον δικαίωσε σε πρώτη φάση για τα «ελαφρυντικά» που του απέδωσε. Σε δικές του δηλώσεις, οι πρώτες μετά τη σύσταση και την αναστολή της ESL, τη επέμεινε στην ανάγκη δημιουργίας της, αν και τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν τα μέλη των Μπλαουγκράνα, βάσει όρου που τέθηκε στο συμβόλαιο συμμετοχής τους.

«Με απογοήτευσαν όλοι, αλλά η Μπαρτσελόνα με απογοήτευσε λιγότερο από όλους τους υπόλοιπους. Ο Λαπόρτα ήταν έγινε πρόεδρος μόλις πριν από δύο μήνες, συνεπώς δεν ήταν σε θέση να κάνει και πολλά. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με το οποίο άφηνε τον τελευταίο λόγο στους socios (μέλη της Μπαρτσελόνα) ήταν πολύ έξυπνο».

«Έχω μιλήσει μόνο δύο-τρεις φορές μαζί του και βρισκόταν υπό σοβαρή πίεση, εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης της Μπαρτσελόνα και δεν είναι δικό του το φταίξιμο για το πώς έχει καταλήξει η ομάδα. Ήταν ξεκάθαρα υπό έντονη πίεση.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση