ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Από 5 μέχρι 12 χιλιάδες ευρώ εισιτήρια στη μαύρη αγορά

Άγγλοι οπαδοί ψάχνουν για ένα «μαγικό χαρτάκι» ακόμα και την υστάτη

Μια... έρευνα αγοράς πραγματοποίησε λιγότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη του φετινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ο Andrew Headspeath και την οποίαν δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα 90min, πληροφορώντας για την τιμή ενός εισιτηρίου για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η τρέλα των Άγγλων οπαδών δεν έχει όρια καθώς δεν είναι λίγοι οι οποίοι ταξίδεψαν στην Μαδρίτη χωρίς εισιτήριο, αισιοδοξώντας ότι θα εξασφαλίσουν την τελευταία στιγμή, προφανώς από τη μαύρη αγορά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Andrew Headspeath, όποιος θελήσει να εξασφαλίσει ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον τελικό ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ θα πρέπει να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη και να δώσει ένα ποσό από 5 μέχρι 12 χιλιάδες ευρώ!

Εκατό και πλέον χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι αναμένεται να βρεθούν στη Μαδρίτη το βράδυ της 1ης Ιουνίου 2019 και αρκετοί εξ αυτών δεν θεωρούν την τιμή αυτή απαγορευτική καθώς φαίνεται να τους απασχολεί πολύ περισσότερο η... κατηγορία του εισιτηρίου παρά η τιμή.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση της τιμής για ένα δωμάτιο είτε σε ξενοδοχείο είτε σε AirBnb καθώς σύμφωνα με την έρευνα του Andrew Headspeath, αυτές έχουν ανεβεί έως και 200%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

<