ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΟΥΠΕΡ ΒΡΑΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE με Πόρτο – Ολυμπιακός και Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan

Προωθητική Ενέργεια

Δυνατούς αγώνες επιφυλάσσει απόψε το Champions League στους ποδοσφαιρόφιλους, με Πόρτο – Ολυμπιακός και Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι και με τα δυο ματς να ξεκινάνε στις 22:00. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Πόρτο δίνει απόδοση 1.96, η ισοπαλία δίνει 3.61 και η νίκη του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 4.63. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.07 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.77. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87 και το No Goal προσφέρει 1.87. Το να σκοράρει πρώτη η Πόρτο στο ματς δίνει 1.68 και το να σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός δίνει 2.70, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ δίνει 1.24 και το 2Χ δίνει 1.93. Το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Πόρτο δίνει απόδοση 3.05, ενώ αν κερδίσει ο Ολυμπιακός δίνει απόδοση 7.25.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Πόρτο – Ολυμπιακός εδώ.

Η νίκη της Μαρσέιγ δίνει απόδοση 7.36, η ισοπαλία δίνει 5.32 και η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι δίνει 1.47. Το Over 3.5 γκολ δίνει απόδοση 2.42 και το Under 3.5 γκολ δίνει απόδοση 1.57. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72 και το No Goal προσφέρει 2.05. Το να σκοράρει πρώτη η Μαρσέιγ δίνει 3.15 και το να σκοράρει πρώτη η Μάντσεστερ Σίτι δίνει 1.40. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει καμία ομάδα δίνει 12.50. Η περίπτωση να σημειωθούν συνολικά 2-3 γκολ δίνει απόδοση 2.10, ενώ αν το ακριβές σύνολο των γκολ είναι 4, η απόδοση είναι 4.95.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση