ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προκριματικά τον Αύγουστο

Όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 95.0

Και ενώ η συζήτηση των τελευταίων ημερών αφορά τα πρωταθλήματα των Ευρωπαϊκών χωρών και αν τελικά αυτά θα ολοκληρωθούν στο γήπεδο ή θα διακοπούν οριστικά η UEFA δεν μπορεί παρά να ετοιμάζει και το πλάνο της για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το Champions League και το Europa League της νέας περιόδου καμιά επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει απ’ την UEFA.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 95.0 στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» (καθημερινά 10:00 – 12:00) η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει έτοιμο το πλάνο της.

Ενώ συνήθως το προκριματικά διεξάγονταν Ιούλιο, αυτό ήταν δεδομένο πως θα άλλαζε και θα πήγαιναν για πιο μετά. Αυτό που προκύπτει είναι πως η UEFA τα προορίζει στον Αύγουστο ίσως και τον Σεπτέμβριο. Από εκεί και πέρα η συζήτηση που ήταν στο τραπέζι ήταν για το κατά πόσο θα άλλαζαν μορφή τα προκριματικά.

Η UEFA όμως επί της παρούσης δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στην μορφή των προκριματικών. Κανονικά αγώνες εντός και εκτός έδρας λέει το πλάνο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως το καλεντάρι θα πιεστεί.

Η αλλαγή που θα υπάρξει θα αφορά καθαρά τα παράθυρα. Εκεί δηλαδή που υπήρχαν δυο και τρεις εβδομάδες διαφορά μεταξύ των αγώνων στους ομίλους, θα πάμε σε μικρότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση