ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πρόβλεψε σωστά σε Champions League και Euro

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

Παίκτης του διαδικτυακού μας στοιχήματος πρόβλεψε σωστά σε αγώνες Champions League και Euro και κέρδισε το ποσό των €545,83!!

Αν θέλετε να ζήσετε και ‘σεις τις καλύτερες εμπειρίες διαδικτυακού στοιχήματος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, στο www.meridianbet.com.cy, ή ένα από τα καταστήματα μας σε Λεμεσό και Πάφο, για να γίνεται και εσείς ένας από τους δεκάδες παίκτες που πρόβλεψαν σωστά και κερδίσανε!

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή μας, για iOS ή Android και να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες προσφορές μας, για νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την διαδικασία εγγραφής, επιλέξτε τον τρόπο κατάθεσης που εσείς επιθυμείτε, πιστώστε τον λογαριασμό σας και στοιχηματίστε υπεύθυνα!

Δημιουργήστε το δελτίο σας, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα αθλητικών γεγονότων και στοιχηματικών επιλογών, και γίνετε και εσείς ένας από τους δεκάδες υπερτυχερούς μας!

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη χρειαστείτε, η έμπειρη ομάδας εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας!

Για να διαβάσετε περισσότερα και να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες μας, επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.meridianbet.com.cy.

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση