ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πόρτο: Κίνδυνος να μείνουν 1000 οπαδοί της Ίντερ εκτός «Ντραγκάο»

Αγόρασαν εισιτήριο στις κερκίδες… των γηπεδούχων

Η Πόρτο υποδέχεται την Ίντερ σε τέσσερις ώρες αλλά η παρουσία χιλιάδων οπαδών των «νερατζούρι» στις εξέδρες του «Ντραγκάο», μόνο βέβαιη δεν είναι. Συγκεκριμένα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ώστε τουλάχιστον 1000 οπαδοί, ίσως και περισσότεροι, των φιλοξενούμενων να… ξεμείνουν στους δρόμους του Οπόρτο και να μην μπουν στο γήπεδο.

Πολλοί οπαδοί της Ίντερ ταξίδεψαν στην πόλη της Πορτογαλίας και αγόρασαν εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Πόρτο, πιάνοντας μια θέση στην κερκίδα που θα κάθονται φίλοι των γηπεδούχων. Μάλιστα, δεν ήταν ονομαστικά τα εισιτήρια, αφού οι «δράκοι» δεν ζητάνε τα στοιχεία του κατόχου.

«Το εισιτήριο δεν είναι ονομαστικό, το αγόρασα στην ιστοσελίδα της Πόρτο χωρίς να μου το απαγορεύσει κανείς, είναι μια κατάσταση που πρέπει να λυθεί. Φύγαμε από την Κοζέντσα στις 12, πληρώνοντας εξήντα ευρώ μόνο για το εισιτήριο, συν τα χρήματα για το αεροπλάνο και τη διανυκτέρευση», ανέφερε ένας οπαδός της Ίντερ.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ ορισμένων εκπροσώπων των δύο συλλόγων και των τοπικών αρχών για να προσπαθήσουν να επιλύσουν την κατάσταση, δεδομένης της αυξανόμενης δυσαρέσκειας των Ιταλών οπαδών σε έναν αγώνα που έχει χαρακτηριστεί ως υψηλής επικινδυνότητας από την πορτογαλική αστυνομία. Μάλιστα, η Πόρτο φέρεται να συμφωνεί και να αναφέρει πως οπαδοί της Ίντερ θα δώσουν το παρών μόνο στην κερκίδα των φιλοξενούμενων που έχει παραχωρηθεί.

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση