ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για μονούς αγώνες σε Champions League και Europa League;

«Παίζει» και αυτό το σενάριο στις σκέψεις της UEFA!

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις σοβαρές σκέψεις που κάνει η UEFA να διεξαχθούν με μονούς αγώνες τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Champions League και του Europa League αποκαλύπτει η Daily Mail.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στη σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε για την ερχόμενη Τρίτη η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Πρόθεση της UEFA είναι να προλάβει τον τελικό που έχει οριστεί στις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, τρεις μέρες μετά τον τελικό του Europa League στο Γκντανσκ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι τέσσερις επαναληπτικοί της φάσης των 16 που εκκρεμούν θα παιχτούν κανονικά, όταν βεβαίως αποφασιστεί να επαναρχίσει η δράση και όχι την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς έχουν αναβληθεί.

Παράλληλα, λέγεται πως εάν τα ματς είναι μονά, τότε θα διεξάγονται είτε σε ουδέτερη έδρα, είτε θα γίνεται κλήρωση για να διεξάγεται στην έδρα μια εκ των δυο ομάδων.

Στο μεταξύ, η Ρωσία έχει προσφέρει την διαθεσιμότητα της, έτσι ώστε να διεξαχθούν περισσότεροι αγώνες στην Αγία Πετρούπολη για το Euro στην περίπτωση που διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λίγες μέρες υπομονή και θα γνωρίζουμε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση