ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλο και πιο μακριά από την Πόλη ο τελικός του Champions League

Μοιάζει θέμα χρόνου η ανακοίνωση

Αναπόφευκτη μοιάζει πλέον η... μετακόμιση του τελικού του φετινού Champions League μακριά από την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα και με τους New York Times.

Θέμα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση της... μετακόμισης του τελικού του φετινού Champions League από την Κωνσταντινούπολη σε άλλη ευρωπαϊκή πόλη. Μετά τα σενάρια περί Final 4 στην Γερμανία και την αναφορά στη Λισσαβόνα ως εναλλακτική έδρα, ήρθαν και οι New York Times να... αφαιρέσουν το μεγάλο ραντεβού από την τουρκική πόλη.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, η οποία επικαλείται άνθρωπο εκ των έσω και με γνώση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ο τελικός δεν θα διεξαχθεί στην Πόλη, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εν λόγω πηγή υποστηρίζει ότι η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 17 Ιουνίου, όταν και θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, αφού μέχρι τότε θα υπάρχουν συζητήσεις με τις εναλλακτικές έδρες.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα έχει περαιτέρω συζητήσεις με τους Τούρκους παράγοντες την επόμενη εβδομάδα, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για... μετακόμιση του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Πόλη σε ένα απο τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X