ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι σκέψεις για μίνι-τουρνουά σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ

Μονοί αγώνες σε μία μόνο πόλη για κάθε διοργάνωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Τη διεξαγωγή ενός μίνι-τουρνουά στις πόλεις στις οποίες θα φιλοξενηθούν οι τελικοί των δύο διοργανώσεων αναφέρει ως πιθανή λύση για την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ το BBC στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το βρετανικό μέσο, η συγκεκριμένη εισήγηση προνοεί ότι οι αγώνες που έμειναν στις δύο διοργανώσεις, 14 στο σύνολό τους στις δύο διοργανώσεις, θα μειωθούν στις μισές γιατί θα γίνουν μονές αντί για διπλές αναμετρήσεις.

Παραιτέρω, οι αγώνες αυτοί θα λάβουν χώρα σε μία και μόνο πόλη για κάθε διοργάνωση. Τα ματς που αφορούν το Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ του Γιουρόπα Λιγκ στο Γκντανσκ, τις πόλεις δηλαδή στις οποίες θα διεξαγόταν ο τελικός. Αυτό θα περιορίσει τις μετακινήσεις και θα προκαλέσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη λιγότερη αναταραχή στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Όπως τονίζεται, δεν έχει απορριφθεί η ιδέα οι αγώνες αυτοί να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των εγχώριων διοργανώσεων, ενώ δεν κρίνεται απαραίτητο ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ να σηματοδοτεί και το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ευρώπη, όπως γινόταν ως τώρα.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση