ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

O Tζόλης λύτρωσε την Μπριζ στο 89' κόντρα στην Ατλέτικο

Χορταστικό 3-3, με εναλλαγές στο σκορ

Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ και η Ατλέτικο Μαδρίτης προσέφεραν ένα χορταστικό 3-3, σε ένα παιχνίδι με διαρκείς εναλλαγές στο σκορ. Οι Ισπανοί έδειξαν την εμπειρία τους σε κρίσιμες στιγμές, όμως η Μπριζ απάντησε με θάρρος και επιθετική διάθεση, βρίσκοντας λύσεις απέναντι σε μία από τις πιο οργανωμένες άμυνες της Ευρώπης. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει τα πάντα ανοιχτά, με τις δύο ομάδες να καλούνται να διαχειριστούν προσεκτικά τη ρεβάνς.

Στο «Γιαν Μπρέιντελ», η Κλαμπ Μπριζ και η Ατλέτικο Μαδρίτης πρόσφεραν ένα πραγματικό θρίλερ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν νωρίς με πέναλτι του Χουλιάν Άλβαρες και έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση μετά το 0-2 του Λούκμαν, όμως οι Βέλγοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με Ονιεντίκα και Τρεσόλντι.

Η Ατλέτικο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με αυτογκόλ του Ορντόνιεζ, κι εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, εμφανίστηκε ο Χρήστος Τζόλης. Στο 89', ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-3, κρατώντας «ζωντανή» την Μπριζ στη μάχη της πρόκρισης.

Πηγή: sport-fm.gr      

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση