ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γεωργίου: «Τη μεγάλη εύθυνη τη φέρει ο μεγάλος Μαρτσίνιακ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρώην διεθνής ρεφ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Αντρέας Γεωργίου.

Αναλυτικά:

Για τη πολυσυζητημένη φάση στο τέλος του Ρεάλ – Μπάγερν: «Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους για να καταλάβει και ο κόσμος τι εννοούμε. Πρέπει να μην σφυρίξει ο διαιτητής και να μπει γκολ για να εξεταστεί η φάση. Είναι έμπειρος διαιτητής, παγκόσμιας κλάσης.

Έγινε μια μπαλιά από τα αριστερά στα δεξιά, ο σκόρερ του γκολ, Ντε Λιχτ, οριακά αν ήταν ή αν δεν ήταν οφσάιντ, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δεν δούμε γραμμές. Κι αν ήταν οφσάιντ ο Ντε Λιχτ δεν επηρέαζε καθόλου το παιχνίδι. Αυτός που ήρθε από τα δεξιά και έκανε το κεφάλι δεν ήταν οφσάιντ. Το πρώτο λάθος του διεθνούς βοηθού διαιτητή είναι ότι βιάστηκε και δεν εφάρμοσε αυτό που είναι η ουσία του θέματος.

Είναι ο ορισμός του delay. Ο βοηθός διαιτητής έκανε λάθος και δεν εφάρμοσε το delay. Τη μεγάλη ευθύνη τη φέρει ο μεγάλος Μαρτσίνιακ, δεν έπρεπε να σφυρίξει αμέσως. Πριν σουτάρει ο Ντε Λιχτ σφύριξε. Έκανε ένα μεγάλο και καθαρό λάθος και το VAR δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να επέμβει».

«Στο 83’ έκανε κι άλλο καθαρό λάθος ο Μαρτσίνιακ. Το γκολ που ακύρωσε μέσω του VAR, ήταν μπροστά του η φάση και είδε στο σπρώξιμο. Δεν ήταν στα καλύτερα του χθες. Διερωτώμαι γιατί κάποιοι είπαν ότι τα πήγε καλά. Ένας διαιτητής αυτού του επιπέδου δεν δείχνει κίτρινη κάρτα και πάει στο 96' και δίνει κίτρινη κάρτα. Έβγαλε με αυτή την τακτική το παιχνίδι και ήρθε στο τέλος να δώσει κίτρινη στον Καμαβίνγκα», πρόσθεσε.

Για τις καθυστερήσεις: «Έπαιξε 90 συν 14 και κάτι. Έδειχνε στο πρόσωπο του, ειδικότερα μετά το 83’, ότι έχασε τη ψυχραιμία του. Καταλάβαινες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανε αυτό το μεγάλο λάθος. Βιάστηκε και δεν εφάρμοσε το wait and see».

 

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση