ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έτσι οργανώθηκε η… εισβολή στον τελικό του Champions League (vid)

Τον τρόπο με τον οποίο οργανώθηκε η εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι στον τελικό του Champions League γνωστοποίησε μέσω βίντεο ο εγκέφαλος της υπόθεσης και σύντροφος της κοπέλας, Βιτάλι Ζντοροβέτσκι.

Ο φετινός τελικός του Champions League μπορεί να μην εντυπωσίασε από άποψη θεάματος, όμως μια εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετή για να προσδώσει νέα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, η εκρηκτική ξανθιά, Κίνσεϊ Βολάνσκι, έκανε ντου στο γήπεδο την ώρα του αγώνα, φορώντας μόνο ένα καυτό μαγιό, προκειμένου να διαφημίσει την ιστοσελίδα του συντρόφου της, ο οποίος εκείνη την ώρα παρακολουθούσε ήρεμος το παιχνίδι.

Πάντως, όπως αποκαλύφθηκε, εγκέφαλος του σχεδίου ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, ο οποίος έχει παρελθόν με… εισβολές σε γήπεδα.

Μάλιστα εξαιτίας των εν λόγω ενεργειών, του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε στάδια, με τον Ρώσο όμως να καταφέρνει να βρίσκεται τη στιγμή του «χτυπήματος» μέσα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Με το σχέδιό τους πλέον να έχει πάρει μυθικές διαστάσεις, ο Ρώσος αποφάσισε να γνωστοποιήσει στο κοινό ολόκληρη την οργάνωση της εισβολής, για την οποία το ζεύγος φαίνεται πως είναι πολύ περήφανο.

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X