ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Champions League: Σκέψεις για Final-4 στην Πόλη

Αυτό είναι το νέο σενάριο που εξετάζει η UEFA

Νέα σενάρια για το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρεται να έχει η UEFA.

Η Ανώτατη Ποδοσφαιρική Αρχή της Γηραιάς Ηπείρου βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA) και τις εθνικές ομοσπονδίες κάθε χώρας, ώστε να βρει την κατάλληλη φόρμουλα, ώστε να τελειώσει ομαλά η τρέχουσα σεζόν σε Champions League και Europa League.

Το σενάριο που φαίνεται να προκρίνεται από τις διαβουλεύσεις είναι αυτό της διεξαγωγής ενός Final-4 στην Κωνσταντινούπολη, με δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης! Πριν από αυτό βέβαια, θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί της φάσης των 16 και μονές αναμετρήσεις σε ουδέτερο έδαφος στα προημιτελικά.

Ως προς το χρονοδιάγραμμα, αυτό θα ξεκινήσει από τις 8 Αυγούστου, με την ολοκλήρωση να προβλέπεται για τα τέλη εκείνου του μήνα. Κάτι που σημαίνει πως η επόμενη σεζόν θα καθυστερήση και ότι οι παίκτες θα κάνουν διακοπές τον Σεπτέμβριο.

Ως συνέπεια αυτού, η τελική φάση του Nations League θα μετατεθεί πιο πίσω χρονικά. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν από τη συνάντηση των εμπλεκομένων στις 17 Ιουνίου, όπου η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα πάρει την οριστική της απόφαση.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X