ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Champions League Αυγουστάτικα;

Η σκέψη να ακολουθήσει η UEFA την πολιτική της EHF

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με την αβεβαιότητα να επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, η UEFA κάλεσε τους γενικούς γραμματείς των 55 ομοσπονδιών μελών της προκειμένου να συζητήσουν για τη δουλειά που έγινε σε σχέση με το καλεντάρι των διοργανώσεων που διακόπηκαν λόγω Κορωνοϊού.

Κάτι συγκεκριμένο δε βγαίνει προς τα έξω, όμως οι Times αναφέρονται σε ένα σενάριο που θέλει την UEFA να κάνει σημαντική υποχώρηση και να μεταφέρει το φινάλε των ευρωπαϊκών κυπέλλων μέσα στον Αύγουστο. Στόχος είναι να δοθεί περισσότερος χρόνος στα πρωταθλήματα προκειμένου να ολοκληρωθούν κανονικά μέσα στο γήπεδο.

Η αντίστοιχη ομοσπονδία του χάντμπολ (EHF) ήδη πήρε αυτή την απόφαση μεταφέροντας για το τέλος του Καλοκαιριού το final-4 του δικού της Champions League που διεξάγεται στην Κολωνία και είναι ήδη sold out.

Σε αυτή την περίπτωση γίνεται αντιληπτό πως θα πρέπει να ξεκινήσουν αρκετά αργότερα τα κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2020-21 και με δεδομένο πως πρέπει να τελειώσουν μέχρι τον Μάιο λόγω Euro που ακολουθεί, είναι πολύ πιθανό να μικρύνουν οι διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X