ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαθμολογία UEFA: 14οι και πάμε

Το δύο στα δύο της Ομόνοιας μας διατηρεί σε προνομιούχο θέση

Στη 14η θέση της κατάταξης της UEFA παραμένει η Κύπρος μετά το χθεσινοβραδινό (26/8), δεύτερο διπλό της Ομόνοιας στους ισάριθμους αγώνες που έδωσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το απόλυτο των «πρασίνων» επέτρεψε στη χώρα μας να διατηρήσει τη θέση που είχε στην κατάταξη πριν τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων του Β’ προκριματικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα αποτελέσματα που είχαμε στον εν λόγω προκριματικό γύρο δεν έφεραν οποιεσδήποτε ανακατατάξεις στην πρώτη 20άδα της κατάταξης.

Η Κύπρος, λοιπόν, παραμένει στη 14η θέση με 24.500 βαθμούς. Μπροστά της, παρά την ήττα της Σέλτικ και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σκωτία με 25.375. Όμως, το ζουμί και εκεί που είναι στραμμένο το βλέμμα μας είναι προς τα πίσω, στις δύο χώρες που μας καταδιώκουν, μιας κι αυτό που έχει ουσιαστική σημασία πρωτίστως είναι να διατηρηθούμε στη 15άδα. Αυτό είναι που θα μας δώσει το προνόμιο να βγάζουμε δύο ομάδες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μία στο Γιουρόπα και δύο ακόμα στο νεοσύστατο Conference League.

Με τις νίκες που πήραν το διήμερο που μας πέρασε Μίντιλαντ και Ερυθρός Αστέρας, η 15η Δανία και η 16η Σερβία έχουν 24.125 και 22.000 βαθμούς αντιστοίχως. Συνεπώς, η κούρσα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση καθώς περιμένουμε να μπουν στον χορό και οι ομάδες που εκπροσωπούν τόσο εμάς, όσο και αυτούς, στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (αναλυτική επεξήγηση του πώς δουλεύει το σύστημα βαθμολόγησης εδώ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X