ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαθμολογία ΟΥΕΦΑ: Χάσαμε έδαφος

Η Κύπρος παρέμεινε στην 14η θέση, αλλά μειώθηκε η απόσταση από τις υπόλοιπες χώρες

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η ήττα της Ομόνοιας και ο αποκλεισμός «πληγώνει» την χώρα μας στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, καθώς πήραν βαθμούς οι ανταγωνιστές μας, στην προσπάθεια που κάνουμε να μείνουμε ψηλά στην σχετική λίστα.

Η Κύπρος παρέμεινε στην 14η θέση στην σχετική λίστα έχοντας 26 375 και ακολουθούν η Δανία με 25 500, η Σερβία με 23 625, η Ελβετία με 22 475, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην 18η θέση έχοντας 21 900 βαθμούς.

Είναι σημαντικό σήμερα το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση να καταφέρουν να προκριθούν, έτσι ώστε η Κύπρος να συνεχίσει να έχει αυτή την διαφορά από τις υπόλοιπες χώρες.

ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗΣ

Η 13η και 14η θέση δίνουν δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα στο Europa League (τρίτο προκριματικό) και δύο στο Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Η 15η θέση δίνει για την ίδια σεζόν (2021/22) δύο εισιτήρια για το Champions League (δεύτερο και τρίτο προκριματικό), ένα για το Europa (τρίτο προκριματικό) και δύο εισιτήρια για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Οι δύο που ακολουθούν (16η και 17η) δίνουν μόνο ένα εισιτήριο για το Champions League (δεύτερο προκριματικό), κανένα για το Europa League και τρία για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

Η 18η έως την 28η δίνει και πάλι ένα εισιτήριο για το Champions League (πρώτο προκριματικό), κανένα για το Europa League και τρία για το Europa Conference League (δεύτερο προκριματικό).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Champions League: Τελευταία Ενημέρωση

X