ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούπερ κόντρες ανόδου, Μπάρνσλεϊ-Σέφιλντ και Σουντιρόλ-Μπάρι, με τις καλύτερες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο κουπόνι της Δευτέρας με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Τελικός πλέι ανάμεσα στην Μπάρνσλεϊ και την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με έπαθλο την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Ο αγώνας θα γίνει στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ» στις 17:00. Σημαντικός ημιτελικός πλέι οφ ανόδου στην Serie A, ανάμεσα στην Σουντιρόλ και την Μπάρι στις 21:30. Για τον Β' Όμιλο του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, η Ανόρθωση υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 19:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η επιλογή για νίκη της Μπάρνσλεϊ δίνει 3.00, ενώ για νίκη της Σέφιλντ δίνει 2.30. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σουντιρόλ – Μπάρι, η επιλογή για νίκη της Σουντιρόλ δίνει 2.80, ενώ για νίκη της Μπάρι δίνει 2.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.41. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.20.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ - ΜΠΑΡΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ανόρθωση - Ένωση, η επιλογή για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.27, ενώ για νίκη της Ένωσης δίνει 2.70. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.12. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 3.5 γκολ προσφέρει 3.20, ενώ το under 3.5 γκολ προσφέρει 1.28. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.77.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΕΝΠ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

 

Αγγλία: Τελευταία Ενημέρωση