ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χάντσον-Οντόι: «Αναρωτιόμουν εάν θα ξανά παίξω ποτέ...»

Πλέον δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις δύσκολες ημέρες που βίωσε ψυχολογικά θυμήθηκε ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, που μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του και τις σκέψεις που έκανε για το εάν θα καταφέρει να ξανά παίξει ποδόσφαιρο μην έχοντας βιώσει ανάλογες στιγμές στο παρελθόν. Ωστόσο, πλέον δηλώνει απολύτως χαρούμενος για την δυναμική επιστροφή του και ευχαριστεί την οικογένειά του που τον κράτησε... ζωντανό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αναρωτιόμουν εάν θα μπορέσω να ξανά παίξω. Αυτήν ήταν η πρώτη μου σκέψη. Ήξερα ότι είχε συμβεί κάτι αρκετά σοβαρό και ήμουν πολύ ανήσυχος. Αλλά η οικογένειά μου με κράτησε αισιόδοξο πως θα επιστρέψω στα ίδια επίπεδα.

Υπήρχαν ημέρες που όταν πήγαινα στην προπονήση ήμουν λυπημένος ή απογοητευμένος γιατί έβλεπα τα παιδιά να προπονούνται κανονικά και εγώ απλώς ήθελα να είμαι μαζί τους. Ήταν σκοτεινές ημέρες εκείνες, αλλά την ίδια στιγμή είχα και θετικές. Όταν συνέβη ό,τι συνέβη μου βγήκε θυμός γιατί όλα πήγαιναν όπως ήθελα να πάω. Έπαιζα, είχα κληθεί στην εθνική. Όλα πήγαιναν τέλεια. Ερχόντουσαν σπουδαία παιχνίδια. Αλλά ήξερα ότι όταν θα επιστρέψω θα είμαι ακόμα πιο δυνατός. Ήμουν εκτός για 3-4 μήνες και ήταν τρελό να διαχειριστώ τον τραυματισμό. Ήταν κάτι που έπρεπε να χειριστώ ψυχολογικά γιατί δεν είχα βιώσει κάτι ανάλογο.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος για τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψα. Δεν περίμενα να έχω τόσες ασίστ και να συνεισφέρω με ένα γκολ επίσης. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και πως θα προσθέσω κι άλλα γκολ στο παιχνίδι μου».

Πηγή: england365.gr

 

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X