ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσέλσι: Ο Μακελελέ επιστρέφει στο Λονδίνο

Ο πρώην μέσος των Λονδρέζων αναλαμβάνει ρόλο στην προπονητική ομάδα

Έχοντας φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι για μιαν εξαετία και έχοντας συμπληρώσει πέραν των 140 συμμετοχών, ο Κλοντ Μακελελέ αποτελεί αναμφίβολα μιαν από τις πιο αγαπητές φιγούρες στις τάξεις των φίλων των «μπλε» του Λονδίνου. Η διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε την επιστροφή του πρώην Γάλλου μέσου στην οικογένειά της, αναλαμβάνοντας ένα σύνθετο ρόλο και δουλεύοντας με παιδιά των ακαδημιών αλλά και παρακολουθώντας τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δωθεί ως δανεικοί.

Με τη φανέλα της Τσέλσι ο Κλοντ Μακελελέ πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα Αγγλίας το 2005 και το 2006, ένα FA Cup το 2007 και μιαν Community Shield το 2005, όντας ένας από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία του συλλόγου. Η βάση του 46χρονου πλέον Γάλλου θα είναι οι προπονητικές εγκαταστάσεις στο Cobham όπου θα δουλεύει κυρίως με ακαδημίες, ενώ παράλληλα θα παρακολουθεί από κοντά αγώνες στους οποίους συμμετέχουν παίχτες οι οποίοι ανήκουν στους «μπλε» αλλά έχουν παραχωρηθεί με δανεισμό.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι ο Κλοντ Μακελελέ ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου μιας και ο σύλλογος αυτός μου έχει δώσει πολλά και τώρα είναι η ώρα να το ανταποδώσω βοηθώντας νεαρά παιδία. Θέλω να τους μεταδώσω τις εμπειρίες μου και να τους βοηθήσω να γίνουν επαγγελματίες από διάφορες σκοπιές και ανυπομονώ να ξεκινήσω.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X