ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λάμπαρντ: «Θέλω περισσότερα από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος αλλά θέλει και άλλα...

Χαρούμενος για τα όσα έχουν πετύχει μαζί μέχρι και σήμερα δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ αλλά επεσήμανε ότι η Τσέλσι, εννοώντας φυσικά τους παίκτες του μπορούν να πετύχουν περισσότερα.

«Είμαι χαρούμενος αλλά πάντα θέλουμε περισσότερα ως προπονητές. Η πραγματικότητα είναι, πως στην αρχή της σεζόν, είχαμε μερικούς νέους παίκτες ενώ άλλοι έλειπαν και δεν είχαμε καλή προετοιμασία. Κοιτάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα, είδαμε κάποιες καλές και μερικές όχι τόσο καλές εμφανίσεις. Στην συνέχεια, προχωρήσαμε σε μια καλή πορεία με αξιοσημείωτη βελτίωση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά θέλουμε περισσότερα», ανέφερε ο τεχνικός της Τσέλσι και συνέχισε:

«Θέλουμε να είμαστε διεκδικητές τίτλων, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε ότι αυτό θα γίνει βήμα προς βήμα. Έχουμε κάνει μερικά βήματα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά περισσότερα. Αυτή η σεζόν έδειξε ότι οι περισσότερες ομάδες είχαν δύσκολες στιγμές και ένα μεγάλο μέρος αυτών, οφείλεται στην προετοιμασία που δεν είχαμε. Δεν πρέπει να ξεπεράσουμε τα όρια. Πρέπει να σκεφτούμε βραχυπρόθεσμα και τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», κατέληξε.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση