ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάμπαρντ για Καντέ: «Μου είπε ότι τα πόδια του είναι νεκρά και μετά έκανε σπριντ 50 υάρδες»

Παρά το γεγονός ότι είχαν λιγότερο χρόνο ξεκούρασης από τους αντίπαλούς τους, οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πάλεψαν μέχρι και τη διαδικασία των πέναλτι στο Uefa Super Cup έχοντας απέναντί τους, τους πρωταθλητές Ευρώπης του Γιούργκεν Κλοπ.

Ιδιαίτερα στην ημίωρη παράταση, η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Λονδίνου ήταν εμφανής, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι τέτοια περίοδος δεν προσφέρεται για υψηλές στροφές.

Ο Φρανκ Λάμπαρτ έκανε ειδική αναφορά στον Ενγκολό Καντέ ο οποίος γι' άλλη μια φορά ήταν ακούραστος παρά το γεγονός ότι μετά από εκατό και πλέον αγωνιστικά λεπτά, ανέφερε στον προπονητή του ότι είχε στερέψει από δυνάμεις. Ο Άγγλος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστό ότι ο Ενγκολό Καντέ έχασε κάποιον αριθμό προπονήσεων και είναι λογικό από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης να μη  βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους συμποδοσφαιριστές μου. Στο ημίχρονο της ημίωρης παράτασης, μου είπε ότι τα πόδια του είναι νεκρά και μετά έκανε σπριντ 50 υάρδες. Από τη δική μου πλευρά, θέλω και οφείλω να τον προστατέψω μιας και αγωνίζεται χωρίς ξεκούραση την τελευταία τετραετία και γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι για τον σύλλογο.»

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

<