ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έριξε άκυρο» στην Τσέλσι... ο Φρόιντ

Αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ θα παραμείνει ο Κρίστοφ Φρόιντ

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να εμφανίζονταν ως οριστική η μετακίνησή του στην Τσέλσι, όμως τελικά ο Κρίστοφ Φρόιντ θα παραμείνει αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο αυστριακός σύλλογος ξεκαθάρισε πως ο 45χρονος θα παραμείνει στο πόστο που έχει στην ομάδα της Red Bull από το 2015, παρά το γεγονός πως ο ίδιος δήλωσε πως είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους «μπλε» του Λονδίνου.

«Ο Φρόιντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για εμάς όλα αυτά τα χρόνια και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2026. Επιβεβαιώνω πως θα παραμείνει αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ. Φυσικά, με ενημέρωσε για το ενδαφέρον της Τσέλσι και είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά το γεγονός είναι ότι παραμένει εδώ», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Αυστρίας, ενώ ο ίδιος ο Φρόιντ πρόσθεσε:

«Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για εμένα και όταν σε προσεγγίζει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν έχεις παρά να το σκεφτείς. Ωστόσο, έφτασα στο συμπέρασμα πως βρίσκομαι σε πολύ καλά χέρια εδώ στην Σάλτσμπουργκ και πως δεν επιθυμώ να αλλάξει αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση