ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Βρέθηκε λύση με το δάνειο της Τσέλσι, προχωρά η μεταβίβαση μετοχών στον Μπόελι

Λύση φαίνεται να βρίσκεται στο ζήτημα που είχε προκύψει με το δάνειο που έχει η Τσέλσι

Θετικά νέα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες στην Τσέλσι αναφορικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόελι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Times» βρέθηκε λύση για το δάνειο των Λονδρέζων ύψους 1,9 δισ. ευρώ μέσω νομικού ψηφίσματος που επιτρέπει στην κυβέρνηση να εγκρίνει το «deal».

Σύμφωνα με όσα προέκυπταν τις τελευταίες μέρες, μέλη της κυβέρνησης εξέφραζαν την έντονη ανησυχία τους ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος ναδει την Τσέλσι να χρεοκοπεί και μάλιστα δεν εμφανίζονταν καθόλου βέβαιοι πού θα πάνε τα λεφτά από τη συμφωνία-μαμούθ.

Αυτό το δάνειο προέρχεται από τη «μητέρα-εταιρεία» της Τσέλσι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση βρήκαν λύση που θα αφήνει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές.

Ο Τοντ Μπόελι έχει συμφωνήσει σε όλα για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και μάλιστα οι ανακοινώσεις θεωρούνταν θέμα χρόνου. Παράλληλα, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της UNICEF, Μάικ Πένροουζ, έλαβε τη δουλειά της δημιουργίας ενός ιδρύματος στην Ουκρανία για τα έσοδα από την πώληση, ώστε ο Αμπράμοβιτς να μην μπορεί να επωφεληθεί λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νομική συμφωνία τώρα θα πρέπει να σημαίνει ότι το ποσό των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ από την πώληση μπορεί να καταβληθεί σε λογαριασμό αποθέματος, που ελέγχεται από την κυβέρνηση με τα χρήματα που καταβάλλονται στο ίδρυμα μόλις βεβαιωθούν ότι δεν θα πάνε χρήματα στους Ρώσους.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση