ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To σπουδαίο μήνυμα του Σον στον Αντρέ Γκόμες!

Διαβάστε τι έγραψε ο Νοτιοκορεάτης

Αντρέ Γκόμες και Σον είχαν επικοινωνία μετά τον τρομακτικό τραυματισμό και την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση του πρώτου.

«Οι μέρες ήταν δύσκολες για μένα. Του έστειλα μήνυμα πριν πετάξουμε και μου απάντησε. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γι' αυτό. Λυπάμαι πολύ, ειλικρινά. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν αυτά, αλλά κανείς δεν θέλει να τα βλέπει να γίνονται.

Είμαι πολύ λυπημένος. Του έστειλα τις θερμότερες ευχές μου, να του πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ. Ο Γκόμες ήταν αυτός που τραυματίστηκε, αλλά ο κόσμος μου έστειλε πολύ δυνατά μηνύματα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πολύ άσχημα για την κατάσταση, αλλά στο γήπεδο πρέπει να δουλέψω γιατί η ομάδα μου χρειάζεται θετική ενέργεια. Προσπαθώ να παλέψω κάθε κατάσταση. Θέλω να σεβαστώ τον Γκόμες κι έτσι δείχνω σεβασμό προς κάποιον. Δουλεύοντας πιο σκληρά απ' όσο στο παρελθόν» τόνισε ο Σον, δείχνοντας ακόμα μια φορά τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Μάλιστα, αντί να πανηγυρίσει στο 2-0 της Τότεναμ στο Βελιγράδι, ο Νοτιοκορεάτης θέλησε να προσευχηθεί για να αναρρώσει άμεσα ο Αντρέ Γκόμες

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X