ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ριτσάρλισον για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Ένιωθα τα πάντα γύρω μου να καταρρέουν»

Για την σκληρή μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, μίλησε με δάκρια στα μάτια ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Ριτσάρσλισον, σε συνέντευξή που παραχώρησε.

Συγκλονιστική συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, ο οποίος υπό συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Με δάκρια στα μάτια του, ο 26χρονος αποκάλυψε ότι ένοιωθε σαν τα πάντα γύρω του να καταρρέουν και ήθελε να τα παρατήσει όλα, τονίζοντας ότι η απόφασή του να μιλήσει για το πρόβλημα μέσω του να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο, ήταν η καλύτερη της ζωής του.

«Όταν ερχόταν η ώρα της προπόνησης, ήθελα να μείνω σπίτι μου, στο δωμάτιό μου. Δεν ξέρω τι γινόταν στο μυαλό μου... Έφτασα σε σημείο να λέω στον πατέρα μου ότι θέλω να τα παρατήσω. Έτσι ένιωθα. Όσα πέρασα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ανακάλυψα πράγματα για εμένα και για ανθρώπους που ζούσαν μαζί μου για χρόνια. Ήταν τρελό. Το ότι είπα στον πατέρα μου όλα αυτά, στον άνθρωπο που κυνήγησε μαζί μου το όνειρο, ήταν τρελό.

Έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο όντας στο πικ μου, και μετά έφτασα στα όριά μου.

Δεν λέω ότι έφτασα σε σημείο να σκεφτώ την αυτοκτονία, αλλά είχα κατάθλιψη, ήθελα να τα παρατήσω όλα.

Δέχθηκα πολλές επιθέσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και μαζί με άλλα προβλήματα, με επηρέασε πολύ.

Ένιωθα τα πάντα γύρω μου να καταρρέουν και το ότι μίλησα γι αυτό, με κάποιον ψυχολόγο, με έσωσε. Έσωσε τη ζωή μου.

Έβλεπα παντού το μαύρο. Πλέον, μπορώ να πω ότι αν χρειάζεστε έναν ψυχολόγο, επισκεφθείτε έναν. Είναι πολύ σημαντικό.

Η ψυχοθεραπεία είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μέρος της συνέντευξής του ο Ριτσάρλισον.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση