ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποτσετίνο: « Γυρίσαμε 5 χρόνια πίσω»

Ο Αργεντινός επισήμανε πως η Τότεναμ έχει γυρίσει 5 χρόνια πίσω, αλλά υπογραμμίζει ότι αυτό εύκολα μπορεί να αλλάξει.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εν όψει του αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε κάποιες σημαντικές δηλώσεις. Ο Ισπανός προπονητής υπογραμμίζει πως η κατάσταση στην Τότεναμ έχει γυρίσει 5 χρόνια πριν. Ο Ποτσετίνο Ποτσετίνο επισημαίνει ότι έχει επηρεαστεί η θέση των Σπιρουνιών στην βαθμολογία, οι καταστάσεις στην ομάδα αλλά και στις ανοησίες.

Ο Ποτσετίνο επισημαίνει ότι οι Τσαλαπετεινοί πρέπει να πατήσουν το γκάζι και να κινηθούν γρήγορα. Αυτό θέλει όμως μια φυσική εξέλιξη. Το να δουλεύουν τα Σπιρούνια με μόχθο και ηρεμία, είναι διαφορετικό από το να αλλάξει τον δυναμισμό της ομάδας.

Η Τότεναμ έχει γυρίσει 5 χρόνια πίσω. Υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες ομοιότητες. Ο Ποτσετίνο δεν θέλει να αναφέρει τα αρνητικά στοιχεία. Υπόσχεται όμως αν όλα πάνε καλά,, θα μας εξηγήσει. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να παραμείνει αισιόδοξος. Έτσι και αλλιώς λαμβάνει θετικά μηνύματα από την ομάδα του το τελευταίο διάστημα.

Ο Ποτσετίνο επίσης θεωρεί ότι έχει χαθεί ο στόχος της τετράδας. Ανεξάρτητα αν μαθηματικά είναι εύκολο να γίνει. Η Τότεναμ είναι χωρίς νίκη από το ματς της Σαουθάμπτον στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εύλογα λοιπόν ο Ποτσετίνο αναρωτιέται πως θα φτάσουν τετράδα εφόσον έχουν 4 ματς χωρίς νίκη.

Ο Ποτσετίνο είπε χαρακτηριστικά τα εξής: ‘ Όταν μετρήσεις όλα αυτά τα λάθη και τα αρνητικά, καταλαβαίνεις εύκολα γιατί βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση. Θα δούμε ( σχετικά με την τετράδα). Σήμερα, είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Αν είναι εύκολο να βρούμε την κατάλληλη φόρμα για να ξεκινήσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα, τότε είναι πιθανόν.

Το ματς ενάντια στην Σέφιλντ είναι σημαντικό γιατί αν νικήσουν τα Σπιρούνια θα έχουν το mood ότι αλλάζει κάτι στο international break.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X