ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ουδέν σχόλιο» η αντίδραση της Τότεναμ για την υπόθεση Λιούις

Η πρώτη αντίδραση από το αγγλικό κλαμπ

Εκπρόσωπος της Τότεναμ προχώρησε στο πρώτο σχόλιο για τις πρόσφατες νομικές υπόθεσεις στις οποίες εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της, Τζόσεφ Λιούις.

«Αυτό είναι ένα νομικό θέμα που δεν συνδέεται με το κλαμπ καθ’ αυτό και γι’αυτό δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο» ,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου, Ντέιβιντ Ζόρνοου, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως υπέπεσε σ’ ένα κατάφωρο λάθος με τις κατηγορίες στο πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τον «άνθρωπο με ακεραιότητα και σπουδαίες ικανότητες». Πρόσθεσε, επίσης, πως ο ιδιοκτήτης των «σπιρουνιών» έχει ήδη μεταβεί στις ΗΠΑ για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Τι ακριβώς συνέβη με τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ

Για ενορχήστρωση ενός αισχρού σχεδίου διακίνησης εμπιστευτικών πληροφοριών κατηγορείται ο Τζόε Λιούις, μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης της Τότεναμ, όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας στο Μανχάταν των ΗΠΑ.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, o Νταμιάν Γουίλιαμς προχώρησε στην ανακοίνωση του κατηγορητηρίου, με τον ισχυρό επιχειρηματία να μεταφέρει εμπιστευτικές πληροφορίες από εταιρίες, στις οποίες ήταν επίσης μεγαλομέτοχος και τς μετέφερε σε φίλους, μεταξύ των οποίων ήταν προσωπικοί πιλότοι του, βοηθοί και ερωτικοί σύντροφοί του.

Ο Λιούις είναι πλέον αντιμέτωπος με πάνω από 12 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής απάτης.

«Τίποτα από αυτά δεν ήταν απαραίτητο, ο Τζο Λιούις είναι ένας πλούσιος άνδρας», πρόσθεσε ο εισαγγελέας Γουίλιαμς. «Όμως, όπως ισχυριζόμαστε, χρησιμοποίησε εσωτερικές πληροφορίες ως τρόπο για να αποζημιώσει τους υπαλλήλους του ή να κάνει δώρα σε φίλους και συντρόφους του».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση