ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Τότεναμ φωνάζει για τα μόλις 2.000 εισιτήρια

Η ομάδα του Λονδίνου ζητά την αναπροσαρμογή του πλάνου της κυβέρνησης

Στην Αγγλία επικρατεί πανηγυρικό κλίμα επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας ανοίγουν ξανά οι εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων. Με περιορισμούς, με συγκεκριμένο αριθμό θεατών, αλλά είναι μία αρχή.

Μόνο που δεν συμμερίζονται όλοι τον ενθουσιασμό… Οι παράγοντες της Τότεναμ έχουν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις για το μοντέλο της Κυβέρνησης και ζητά την άμεση αλλαγή του.

Οι «Σπερς» θεωρούν ότι η έκδοση μόλις 2.000 εισιτηρίων σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 62.850 θέσεων δεν ανταποκρίνεται στις συνθήκες που επικρατούν. Αντίθετα, επιμένουν για τη χρήση του 1/4 των θεατών που δέχεται κάθε εγκατάσταση, αφού εκτιμούν ότι μπορούν να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με το πλάνο της Κυβέρνησης, υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανάλογα με την πορεία του κορωνοϊού στην εκάστοτε περιοχή, ώστε να αποφασίζεται πόσοι φίλαθλοι θα επιτρέπονται σε έναν αγώνα. Στην κατηγορία 1 ο αριθμός τους φτάνει τις 4.000, στην κατηγορία 2 στις 2.000 ενώ στην κατηγορία 3 δεν επιτρέπονται φίλαθλοι.

Καμία ομάδα αυτή την στιγμή δεν είναι στην κατηγορία 1, με δέκα να βρίσκονται στην κατηγορία 2 άρα και στους 2.000 φιλάθλους.

Επιπλέον, οι άνθρωποι της Τότεναμ εξηγούν ότι το λειτουργικό κόστος από το άνοιγμα των θυρών, δεν καλύπτεται με την έκδοση εισιτηρίων. Η ζημιά είναι μεγαλύτερη και δεν συμφέρει τις ομάδες.

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση