ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίνει Αλντερβάιρελντ για χάρη του Ζανιόλο η Τότεναμ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο είναι η Τότεναμ

Την κατάλληλη φόρμουλα ψάχνει η Τότεναμ για να κάνει δικό της το Νικολό Ζανιόλο. Σύμφωνα με κοινό δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport και της Daily Mail, οι «πετεινοί» πρόκειται να καταθέσουν πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα για τον 20χρονο επιθετικό μέσο, προσφέροντας ταυτόχρονα τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Ο Αλντερβάιρελντ, του οποίου η χρηματιστηριακή αξία ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την Τότεναμ και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων για ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι, ενδέχεται να μπει στην εξίσωση ως ένα ισχυρό «χαρτί» για να καταστεί δυνατή η μεταγραφή του ανερχόμενου σταρ των Ρωμαίων.

Πέρα από τη συμπλήρωση του απαιτούμενου ποσού των 40 εκατομμυρίων στο οποίο κοστολογεί η Ρόμα τον Ζανιόλο, η προσθήκη του Αλντερβάιρελντ ως έμψυχο αντάλλαγμα αναμένεται παράλληλα να ενισχύσει σημαντικά τους «τζιαλορόσι», με τον 30χρονο Βέλγο να φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κώστα Μανωλά που συνεχίζει στη Νάπολι.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X