ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η αποχώρηση Κόντε ήταν η καλύτερη επιλογή»

Την πρόθεση της Τότεναμ να στηρίξει τον Κριστιάν Στελίνι αποκάλυψε ο Φάμπιο Παρατίτσι

Σε διάψευση των όσων γράφονται από τα Μέσα σχετικά τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ, προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι.

Μάλιστα, ο Ιταλός έστειλε και μήνυμα στήριξης στον Κριστιάν Στελίνι, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε τον ρόλο του βοηθού και ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή μετά την απόλυση του Κόντε, τονίζοντας ότι έχει την απαραίτητη εμπειρία και μπορεί να παρουσιάσει καλή δουλειά, σε συνεργασία με τον Ράιαν Μέισον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αποχώρηση του Κόντε ήταν η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές. Ο Στελίνι διεύθυνε την ομάδα όταν ο Αντόνιο ήταν ασθενής και απουσίαζε. Έχει την εμπειρία και ο Ράιαν Μέισον μπορεί να τον βοηθήσει πολύ. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι ο Στελίνι και ο Μέισον μπορούν να κάνουν καλή δουλειά».

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για πετύχουμε τους στόχους μας. Όσα γράφονται για δήθεν νέους προπονητές είναι απλώς φήμες. Πρέπει να αφοσιωθούμε στην ομάδα μας και τον προπονητή της, θα στηρίξουμε τον Στελίνι. Το μήνυμά μου προς τους φίλους της Τότεναμ είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, όπως το έκαναν μέχρι τώρα. Είναι φανταστικοί και τους χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση