ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανακοινώνει Μουρίνιο μέσα στην ημέρα η Τότεναμ!

Ο Ποτσετίνο έφυγε και ο Ζοσέ Μουρίνιο ανακοινώνεται ίσως και μέσα στην μέρα από την Τότεναμ.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποτελεί πλέον παρελθόν και η Τότεναμ αναζητά τον αντικαταστάτη του. Από ότι φαίνεται όμως, δεν θα το κάνει για πολύ ακόμα. Οι άνθρωποι της ομάδας, όπως δήλωσαν τουλάχιστον, απομάκρυναν τον Αργεντίνο επειδή δεν έπρεπε να χαθούν οι στόχοι. Βάσει αυτής της λογικής, αν δεν έχουν ήδη έτοιμο τον επόμενο, είναι θέμα ωρών να τον επιλέξουν.

Πάντως στην Αγγλία, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι όχι απλά τον έχουν βρει, αλλά θα ανακοινωθεί και εντός της ημέρας. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστική πηγή της «Various», o εκλεκτός για τον πάγκο των «Πετεινών» θα είναι ο ίδιος ο «εκλεκτός». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μουρίνιο τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μουρίνιο win-win situation

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν χρειάζεται συστάσεις. Η επιλογή της Τότεναμ είναι μια έξυπνη κίνηση για αυτόν, διότι το πρώτο διάστημα τουλάχιστον θα έχει την πίεση να ξαναβάλει το «τρένο» στις ράγες αλλά χωρίς ιδιαίτερη προσωπική ευθύνη. Παραλαμβάνει μια ομάδα με πολλά προβλήματα και κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο.

Οπότε το να κάνει κάτι καλύτερο από αυτό, είναι μάλλον εύκολο για εκείνον και μια κατάσταση που έχει περισσότερα να του προσφέρει από αυτά που έχει να χάσει. Η συνύπαρξη του δε στο ίδιο πρωτάθλημα με όλους τους άλλους μεγάλους προπονητές θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.

 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X