ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θετικός να αναλάβει την εθνική Αγγλίας στο μέλλον ο Ράφα Μπενίτεθ

Το τωρινό συμβόλαιο του Σαουθγκέιτ λήγει στο τέλος του 2024 και το μέλλον του θα κριθεί μετά το τέλος του Euro 2024

Το όνειρό του να καθίσει στον πάγκο μίας εθνικής ομάδας στο μέλλον αποκάλυψε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Θέλτα, τόνισε πως θα ήθελε να εργαστεί στην εθνική Αγγλίας, όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητά του.

Άλλωστε, παραδέχεται πως τα «τρία λιοντάρια» έχουν προπονητή, τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ο οποίος «κάνει καλά τη δουλειά του», αλλά εκείνος κάποια στιγμή θα ήθελε να βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Αυτή είναι μία δύσκολη ερώτηση (για την Αγγλία). Υπάρχει προπονητής που κάνει καλά τη δουλειά. Έχω φίλους στο επιτελείο του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, με τους οποίους έχω πολύ καλή επαφή», ανέφερε αρχικά ο 63χρονος προπονητής.

«Ωστόσο, στο μέλλον θα ήθελα να εργαστώ σε μία εθνική ομάδα και να διεκδικήσω τρόπαια. Έχω υποφέρει πολλύ με τις ήττες. Είναι κάτι που αφορά το μέλλον και το μυαλό μου είναι στη θέλτα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να είμαι σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Το τωρινό συμβόλαιο του Σαουθγκέιτ λήγει στο τέλος του 2024 και το μέλλον του θα κριθεί μετά το τέλος του Euro 2024, το οποίο το καλοκαίρι θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση