Την απόφασή του να σταματήσει να κάνει σχολιασμό αγώνων ποδοσφαίρου έκανε γνωστή ο Πολ Σκόουλς.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε σε podcast και σε μια βαθιά εξομολόγηση αποκάλυψε την πρόθεσή του αυτή αλλά και τον λόγο του τον οδήγησε.
Τόνισε ότι επέλεξε να θέσει προτεραιότητα την φροντίδα του γιου του, Αϊντεν, ο οποίος γεννήθηκε στο φάσμα του αυτισμού χωρίς ομιλία. Ο Σκόουλς έχει χωρίσει με τη γυναίκα του το 2020 μετά από 27 χρόνια γάμου. Ωστόσο και οι δύο έχουν κοινή επιμέλεια του γιού τους με τον Σκόουλς να κρίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαζί του για να μπορέσει να τον βοηθήσει στην καθημερινότητά του.
«Πήρα την απόφαση αυτή γιατί ο Αϊντεν έχει ειδικές ανάγκες. Δεν μπορεί να μιλήσει, και όταν λέω ότι δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά όμως μπορεί να καταλάβει πολλά περισσότερα από όσα εμείς πιστεύουμε», ανέφερε και συνέχισε:
«Δεν είμαι με την Κλερ πια, τον έχουμε τρία βράδια ο καθένας και η μητέρα της Κλερ κάθε Παρασκευή βράδυ. Και οι τρεις μας κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα μαζί του. Τον παίρνω κάθε Τρίτη και πάμε μαζί για κολύμπι. Το αγαπά πάρα πολύ, και μετά αγοράζουμε πίτσα και πάμε σπίτι για να κάτσουμε. Την Πέμπτη τον παίρνω πάλι, πάμε για φαγητο και μετά σπίτι. Την Κυριακή τον παίρνω από το σπίτι της Κλερ, και πάμε αγοράζουμε σοκολάτες. Κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα έχουμε την ίδια ρουτίνα», ανέφερε.





























