ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

PFA: Δεν υπάρχει λόγος να μην πληρωθούν οι παίκτες

Στο πλευρό των παικτών της Πρέμιερ Λιγκ και των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη και ανησυχητική εποχή για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα είναι μεγάλη ωστόσο ο σύλλογος ποδοσφαιριστών της Αγγλίας (PFA) είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Επιμένει στην άποψη ότι πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες και ξεκίνησε συζητήσεις με την Πρέμιερ Λιγκ.

Επιστολή σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος προκειμένου να μην αποδεχθούν την πρόταση των ομάδων για μειώσεις αποδοχών.

Στα… κόκκινα η Premier League αναφορικά με τους «παχυλούς» μισθούς των ποδοσφαιριστών της πρώτης κατηγορίας, καθώς μέχρι τώρα καμία ομάδα δεν έχει ανακοινώσει μείωση και παράλληλα η Ένωση των παικτών, ακόμα δεν έχει αποδεχθεί τις προτάσεις από την κατηγορία.

Νέα εξέλιξη στο ζήτημα αποτελεί η επιστολή από το ΔΣ της Ένωσης, με την οποία καλεί τους παίκτες να μην αποδεχθούν τις προτάσεις για μειώσεις των αποδοχών τους, παρά την πίεση που έχει ασκηθεί από το κοινό αίσθημα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της PFA (Ένωσης Ποδοσφαιριστών), Γκόρντον Τέιλορ, στόχος είναι να εξακριβωθεί ποια είναι η ακριβής οικονομική κατάσταση των ομάδων, ώστε με αυτό τον τρόπο να μην εκμεταλλευθούν τη συγκυρία, ώστε να γλιτώσουν χρήματα από τα ταμεία τους.

Την ίδια ώρα τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για μεγάλη αντίθεση των παικτών να δεχθούν περικοπές στους μισθούς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X