ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο σύλλογος είναι βέβαιος για μια γρήγορη και δίκαιη λύση»

Η θέση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τις κατηγορίες

Σε σοβαρούς μπελάδες έχει μπει τις τελευταίες ώρες η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη απαγγέλθηκαν κατηγορίες περί παραβίασης του Financial Fair Play και απειλείται με αφαίρεση βαθμών, που μπορεί να της δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο για παραμονή στην Premier League.

Η Νότιγχαμ ξόδεψε ένα τεράστιο ποσό μετά την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία για να εξασφαλίσει την παραμονή. Κύριο όπλο της υπεράσπισής της θα είναι η πώληση του Μπρέναν Τζόνσον στην Τότεναμ με 55,2 εκατομμύρια ευρώ, η οποία όμως έγινε τον Αύγουστο και ενδέχεται να μην συμπεριληφθεί στην τριετία για την οποία κατηγορείται.

Η αγγλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγη ώρα, στην οποία τονίζει πως σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία με τη λίγκα για το ζήτημα, όντας βέβαιη για μια γρήγορη και δίκαια λύση.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνωρίζει τη δήλωση της Premier League που επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος σήμερα κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας της λίγας. Ο σύλλογος σκοπεύει να συνεχίσει την πλήρη συνεργασία με την Premier League για το ζήτημα και είναι βέβαιος για μια γρήγορη και δίκαιη λύση».

Πηγή: sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση